25-01-10

Saartje

Het gaat niet zo goed met Saar. Ze is in 2weken tijd veranderd in een waterjunk. In andere woorden, ze drinkt liters water op een dag en plast het ook zo weer uit, waterplas. Vrijdag zijn we naar de da geweest en die heeft allerlei urine en bloedtesten gedaan, maar daar kwam niets uit. Wat toen te doen stond was haar een avond na 8 uur geen drinken meer geven en dan de volgende ochtend kijken of haar urine wat minder waterig was. Nou dat doen we dus nooooit meer!! Wat was dat zielig zeg, ze leek echt net een junk! Alles deed ze om maar aan water te komen. En dan snachts natuurlijk haar plasje laten lopen ( zoals zovaak de laatste dagen) en smorgens als we nog probeerde een urinedruppel op te vangen als een gek naar de vijver en plassen in de tuin lopen om alles op te drinken. We hebben de plas van de vloer gedept en dit dan maar aan de da gegeven. Nu was dit ook nog te waterig en moeten we de volgende stap gaan nemen. 3 dagen urine opvangen en de 2e dag medicatie geven opdat het 3e monster de medicatie bevat. Ondertussen mag ze vandaag en morgen wel wat pijnstillers (gelukkig) want ze ligt te trillen en klappertanden van ellende.

Dus lieve mensen willen jullie duimen dat het geen Cushing is zoals de da nu denkt, want dat is een rotziekte! We zullen het waarschijnlijk deze week nog niet weten, want het word opgestuurd naar een gespecialiseert lab.

17:17 Gepost door De schnauzerbende in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Oei ! Da's bijzonder slecht nieuws ! Wat een geluk dat ze al wat pijnstillers mag nemen ! Wij duimen voor Saartje en willen jullie veel sterkte wensen in deze "spannende" dagen !Hou ons zeker op de hoogte hé !

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 26-01-10

De commentaren zijn gesloten.