28-05-09

"Kleine" ingreep

Hallo, vandaag even geen foto's maar een verslag van de "kleine" ingreep die bij Doortje is gedaan van de week. Toen we ruim 2 weken terug met de 3 honden voor hun jaarlijkse entingen gingen heb ik gelijk even laten kijken naar de tanden en een klein bultje op de elleboog van Doortje. De tanden zaten los en die moesten er dus uit en omdat ze dan toch onder narcose was zou dat bultje er ook even uitgewipt worden, zo gedaan. Toen ik haar op ging halen na de operatie kwam de da gelijk op ons af, we moesten niet schrikken maar dat kleine bultje bleek toch niet zo onschuldig als gedacht, het was een mastocytoom! Welke gradatie wist hij nog niet, hopenlijk een catogorie 1. Hij had extra veel weggehaald om het maar in zijn geheel eruit te halen en dat op zo'n teer dun plekje als de elleboog...

Omdat Saartje al een week aan t likken was aan een wrat die er al jaren zit heeft hij gelijk gekeken en gezegt; die is volgende week aan de beurt!! Mijn arme ouwe dame! En ikzelf heb vandaag ook te horen gekregen dat ik weer onder het mes mag.. Ik heb het een klein beetje gehad met al dat gedokter!

Willen jullie meeduimen dat we over een dag of 10 te horen krijgen dat het "slechts"een catogorie 1 is en dat er voldoende is weggehaald?!

19:45 Gepost door De schnauzerbende in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

01-05-09

Genieten van de zon

Vandaag even helemaal weg van het vreselijke nieuws dat we gister ontvingen op de tv, wat heb je toch gekken op de wereld...

We zijn dus naar de voor ons zo bekende Slufter gereden opdat we lekker van het zonnetje en de zee konden genieten. Bowie had weer eens last van natte poten, die wilde niet eens een klein plasje doorlopen, Doortje daarintegen liep zowaar tot haar knieen het water in! Saartje vind het allemaal best, water, zand of stenen het maakt haar niet uit zolang ze maar kan genieten.

decoration

 

decoration

 

decoration

 

decoration

 

decoration

 

decoration

 

decoration

 

decoration

 

decoration

 

 

19:09 Gepost door De schnauzerbende in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |