28-05-09

"Kleine" ingreep

Hallo, vandaag even geen foto's maar een verslag van de "kleine" ingreep die bij Doortje is gedaan van de week. Toen we ruim 2 weken terug met de 3 honden voor hun jaarlijkse entingen gingen heb ik gelijk even laten kijken naar de tanden en een klein bultje op de elleboog van Doortje. De tanden zaten los en die moesten er dus uit en omdat ze dan toch onder narcose was zou dat bultje er ook even uitgewipt worden, zo gedaan. Toen ik haar op ging halen na de operatie kwam de da gelijk op ons af, we moesten niet schrikken maar dat kleine bultje bleek toch niet zo onschuldig als gedacht, het was een mastocytoom! Welke gradatie wist hij nog niet, hopenlijk een catogorie 1. Hij had extra veel weggehaald om het maar in zijn geheel eruit te halen en dat op zo'n teer dun plekje als de elleboog...

Omdat Saartje al een week aan t likken was aan een wrat die er al jaren zit heeft hij gelijk gekeken en gezegt; die is volgende week aan de beurt!! Mijn arme ouwe dame! En ikzelf heb vandaag ook te horen gekregen dat ik weer onder het mes mag.. Ik heb het een klein beetje gehad met al dat gedokter!

Willen jullie meeduimen dat we over een dag of 10 te horen krijgen dat het "slechts"een catogorie 1 is en dat er voldoende is weggehaald?!

19:45 Gepost door De schnauzerbende in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Hier zullen we alvast duimen.
Veel succes

Gepost door: belgian pyr | 28-05-09

Tuurlijk duimen wij met héél veel plezier voor je ! Ik probeer zo snel mogelijk op msn te geraken zodat we eindelijk eens kunnen bijpraten. Hoorde het nieuws al van Cai en was er best van geschrokken, arme Saartje. Hopelijk is het met jou niet te erg meid !

Gepost door: Chris, Laika en Chesko | 29-05-09

Wij duimen allemaal mee !!

Gepost door: Miss Poppy & Lily | 29-05-09

De commentaren zijn gesloten.