15-07-08

Bowie zoek

Stel je voor: je zit lekker achter je computer al de verhalen te lezen van de verschillende blogs. Zoonlief gaat weg en je denkt, zo die geniet nog van deze ene mooie dag. Twee minuten later staat Doortje te blaffen bij het hek, maar komt dan weer binnen. Raar denk je dan, waarom alleen Doortje? Nog 2 tellen later gebeurt het weer, dan ga je toch eens kijken. Tot mijn grote schrik tel ik echt maar 2 schnauzers en geen 3!!! Paniek!!! Ik loop nog steeds niet goed( ben 2 weken geleden geopereert), dus strompel ik het brandpad in en ga op zoek en blijf roepen, manlief is ondertussen daardoor ook geallarmeerd en zoekt mee. Rammelen met voerbak helpt ook niet, nou dan is hij ver weg anders reageert hij wel. Alle tuinen onderzocht maar geen Bo. Dan ga ik maar op de fiets rondrijden zegt manlief, gaat naar de schuur en wat ziet hij, meneer Bowie staat daar in alle rust naar de zak met hoefjes te staren, zo van ik heb ze gevonden, die wil ik!!!!! Zucht..... Meneertje is waarschijnlijk samen met zoonlief de schuur ingegaan en heeft zich op laten sluiten en vond het dus niet intressant die voerbox waar ik mee rammelde, hij had tenslote een stuk of 10 hoefjes waar hij naar stond te staren, dropveter dat hij is!
foto 9

12:23 Gepost door De schnauzerbende in Algemeen | Permalink | Commentaren (6) |  Facebook |

Commentaren

Dan blijft je hart wel even stilstaan ,eind goed al goed

Gepost door: mireille | 15-07-08

Je verschiet je dood hé ! Heb dat een paar weken geleden gehad toen die 2 dames van mij besloten hadden om uit te breken !!

Gepost door: Chris, Miss Poppy & Lily | 15-07-08

Yolanda Wij hebben dat ook eens meegemaakt met onze Charly die was met mijn man meegelopen naar de garage die zo 30m van ons huis staat en Adriên had het niet gezien dat hij mee was , en hij kwam terug en had zijn garage gesloten.En na een kwartier zagen we dat Charly in huis niet was en hij zat in de garage hij heeft daar een rieten zetel staan voor als mijne man bezig is in de garage.
Groetjes

Gepost door: Jeske | 15-07-08

Dat gebeurt hier nogal vaak als er een kat achter vrouwtje haar rug naar de kelder sluipt. En dan doet vrouwtje de deur dicht zonder te weten dat de kat beneden zit. Ach ja, ons eten staat in de kelder dus zo erg is dat ook weer niet. Maar verschietachtig des te meer. Eens te meer als dan die deur wordt geopend en er schiet ineens een kat voorbij.
Pootje

Gepost door: Raf, hondje van Ilse | 16-07-08

Gelukkig hebben jullie hem nog snel gevonden, zou ook verschieten se!

Gepost door: Kristel | 17-07-08

Zucht jullie tweevoeters snappen ook nooit iets hé ! Je zou juist dankbaar moeten zijn dat hij die hoefjes zo goed voor je in de gate blijft houden. Stel je voor dat ze vanzelf zouden gaan lopen of dat er iemand ze zou komen stelen. Je beloonde hem toch met zo'n lekker hoefje mogen wij hopen ?

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 22-07-08

De commentaren zijn gesloten.