22-05-08

Saartje

Saartje is een dame op leeftijd, dat merkje al een tijdje, alleen is het jammer dat ze nu echt wat problemen met lopen begint te krijgen. Ze heeft al een paar keer gehad dat ze moeilijk op kon staan of wat minder lang kon lopen als vroeger, maar de laatste 3 weken gaat het heel slecht met lopen, 200-300 meter is de max. Dat is niet goed natuurlijk dus zijn we al een paar x naar de dierenarts geweest. Gister werd er een röntgenfoto gemaakt en daaruit kwam dat haar 7e lendewervel instabiel zou zijn. Ze heeft een prik gekregen en nu zit ze aan een soort prednisonkuurtje. Over een week moet er duidelijk verbetering zijn anders moeten we het weer ergens anders moeten zoeken. Duimen jullie mee opdat ze snel weer beter word?

 

09:36 Gepost door De schnauzerbende in Algemeen | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

Oei dat is minder leuk nieuws :-(
Ocharme Saartje toch, onze pootjes en duimen steken hier alvast torenhoog in de lucht in de hoop dat de medicatie helpt. Ons vrouwtje vraagt of je haar een extra knuf van haar wil geven.

Gepost door: Chris, Laika en Cheko | 24-05-08

Hoooooooooooooooooooooooooo Voor de foto's !! simple hé..... kom nu zondag de 25/05 kijken op de super meeting van " EXPO58 " ( het 50' verjaardad )iets om niet te missen....ik ben ook daar met mijn Cadillac van 1959 die geel kan jij niet missen hé........" ben op parking USA "die kans om zoo een evenement nog mee te maken krijg wij niet meer denk ik !!!!! hahaha of jij kan die mailen....groetjes en misschiens tot zondag en vergeet zekker u foto toestel niet mee te neemen hé daar vind jij meer dan 2000 oldtimer zondag !!!!!!!!!!

Gepost door: Cadillacman | 24-05-08

Natuurlijk duimen we dat Saartje vlug weer beter is ! Saartje heeft precies hetzelfde als ik :( Geef haar maar een hele dikke knuffel !
Liefs en groetjes Carine & Co

Gepost door: Carine & Co | 27-05-08

De commentaren zijn gesloten.